Conte estels

Els Ocells

Oh Susanna!

El Pobre Músic

viernes, 11 de mayo de 2007

Mi primera actividad en el cursillo de Creatividad


Hola a todos!
Ahora os presento la primera actividad que he tenido la oportunidad de realizar en un cursillo de creatividad en la tutoría. Tenía que escribir una historia combinada con otra persona del cursillo. Aquí está mi narración. Espero que os guste!Hi havia una vegada un circ ple d’animals domesticats, que estaven obligats a fer actuacions vint-i-quatre hores al dia. Es tractava d’un circ virtual. El cas més espectacular va ser el d’una granota que havia de llançar-se a una tassa de cafè des d’un trampolí, que estava a una alçada de 2 metres.
Aquesta granota no era gens feliç: no tenia amics, no tenia família, vivia en un terrari amb un escorpí, entre d’altres desgràcies vàries que definien el dia a dia d’aquest amfibi. Cada dia complia la seva jornada com tots els seus companys. S’aixecava a les 5 del matí i començava la seva jornada monòtona: pujar les escales del trampolí, mirar a la web cam, somriure a càmera i llançar-se a la tassa de cafè. Així fins les 2 de la matinada i sense gairebé descans. Però un dia, de cop i volta, les coses van empitjorar encara més per la nostra amiga granota. Sense saber el motiu, al despertar-se va sentir-se estranya. Quan es va apropar a les escales del trampolí va notar com les seves cames tremolaven i les seves dents xisclaven; el seu cor bategava tan fort que l’escoltava per tot el cos, especialment a les orelles. Tenia UN ATAC DE PÀNIC ESCÈNIC!!!!!!!!!!!
La granota no sabia què fer; no s’atrevia a pujar les escales i no podia reaccionar, fins que va decidir que ho havia d’afrontar. Va pujar lentament les escales; una a una. Mai se li havia fet tan llarg i tan pesat pujar les escales. Avui semblaven mil escales empinades. Finalment va arribar a dalt i va fer dues passes al trampolí. De nou, el pànic la va fer sentir un fred molt intens per tota la seva esquena verda i gelatinosa i picotejada pel seu company d’habitatge. La càmera començava a parpellejar i la llumeta vermella s’encenia i s’apagava com dient saluda la càmera jaaa! En comptes del seu somriure natural i d’anunci de dentífric, va posar un somriure forçat, i després de tragar saliva i notar-la passar per la gola, es va decidir a saltar.

Durant la caiguda va veure tota la seva vida en imatges. Fins i tot va veure’s de cap gros. Tot va passar com un flash. Als segons ja era a la tassa de cafè: calenta, plena i amb olor a cafè torrat. De nou, era com a casa. L’atac de pànic va acabar just al moment d’entrar a la tassa de cafè.

No hay comentarios: